Ajankohtaista tietoa mökkiläiselle – Ajankohtaista tietoa mökkiläiselle – Ajankohtaista tietoa mökkiläiselle – Ajankohtaista tietoa mökkiläiselle – Ajankoh

Sivustolla käyntejä vuonna 2020

Elämme poikkeuksellisia aikoja

 

Tänä kesänä monet siirtolapuutarhamme toiminnot joudutaan toteuttamaan eri tavalla kuin aikaisemmin. Saunat avataan kesäkuun alussa, mutta niiden ja peseytymistilojen käyttöön on tarkat rajoitukset. Alkukesästä ei järjestetä yleisiä talkoita, vaan kukin sopii talkootunneista itse yhdyshenkilön kanssa. Tarkat ohjeet saat lataamalla oheisen puheenjohtajan tiedotteen (napsauta joko kuvaketta tai sen alla olevaa tekstiä).

Keskiviikkona 3.6. klo 18–19 järjestetään kesäinfo kerhomajan terassin ulkopuolella. Tervetuloa!

Moni siirtolapuutarhaamme liittyvä asia elää nyt niin lyhyellä aikavälillä, että kannattaa seurata (etenkin juhlakentän) ilmoitustaulua ja/tai Sulkurannan Facebook-ryhmää. Tälle sivustolle tehdään päivityksiä niin harvakseltaan, että sitä seuraamalla ei pysy nyt ajan tasalla.

Huomaa, että tämän sivuston Kalenteri-osiotakaan ei päivitetä aktiivisesti – sieltä ei nyt kannata tarkistaa, onko tulevana lauantaina sauna vai ei...

 

Pidetään huolta käsihygieniasta ja muutenkin toisistamme!   

 

Yleistiedote_KESA_2020-thumbn.jpg

Mikä ja missä?

 

Sulkuranta on Jyväskylässä, Jyväsjärven rannalla sijaitseva siirtolapuutarha. Alueella on 136 mökkiä, joista useimmat ovat kesäisin ahkerassa käytössä. Moni muuttaa jo keväällä mökilleen asumaan ja palailee talviasuntoon vasta lokakuulla, kun vedet pistetään poikki.

 

Mökit ovat omistusmökkejä ja tontit kaupungilta vuokrattuja. Vuosittain n. 5–10 mökkiä vaihtaa omistajaa. Jos olet kiinnostunut mökin hankinnasta, löydät tietoa Mökkiläiseksi?-sivulta. Siellä saattaa olla myös ilmoitus tai pari myytävistä mökeistä.

 

Mökkikauden aikana alueella voi päiväsaikaan vapaasti kävellä teitä pitkin, kunhan ei ole häiriöksi mökkiläisille. Vaikka sisääntuloteiden portit ovat satunnaisesti auki, vierailija jättää aina autonsa porttien ulkopuolelle (jos ei ole erikseen sopinut muusta mökkiläisen kanssa). Pyöräily on sallittua, mutta ajathan varovasti – mistä tahansa risteyksestä tai mökkipihasta voi juosta lapsia. Ja otathan näin korona-aikana huomioon yleisen varovaisuuden. Monet mökkiläisistä kuuluvat ikänsä puolesta riskiryhmään. 

 

Uimaranta ja ranta-alueen rakennukset (kerhomaja, vessat, saunat ja grillikatos) ovat vain mökkiläisten käytössä. Ja kun rajoituksiin kerran päästiin: ikävä kyllä kaikki näillä sivuilla esitellyt tapahtumatkin ovat vain mökkiläisille (jos ei ole erikseen muuta mainittu).

Alueen tiekartan mökkinumeroineen ja pari muutakin karttaa löydät napsauttamalla tästä. Ja lisätietoa alueesta saat hankkimalla v. 2018 ilmestyneen Sulkuranta-kirjan. Sitä on myynnissä Viherlandiassa.

taista tietoa mökkiläiselle – Ajankohtaista tietoa mökkiläiselle – Ajankohtaista tietoa mökkiläiselle – Ajankohtaista tietoa mökkiläiselle – Ajankohtaista tie

Sulkurannan siirtolapuutarhayhdistys ry

 

Puutarhanranta 5, 40520 Jyväskylä

Puheenjohtaja: Saila Remus-Heimonen

p. 045 2660303

Sihteeri: Virpi Mononen

Taloudenhoitaja: Hilkka Kaipainen

 

Sivuston ylläpito: Matti Karhula ja Pauliina Kolari

Keskustelufoorumi ja kuvagalleria Sulkurannan Facebook-sivuilla (suljettu ryhmä, linkki oheisessa kuvakkeessa)

 

  • Facebook Classic

Napsauta tästä, kun haluat lähettää viestin puheenjohtajalle, sihteerille, taloudenhoitajalle tai sivuston ylläpidolle.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now