Siirtolapuutarhan talvi

Ajankohtaista tietoa mökkiläiselle – Ajankohtaista tietoa mökkiläiselle – Ajankohtaista tietoa mökkiläiselle – Ajankohtaista tietoa mökkiläiselle – Ajankoh

Sivustolla käyntejä vuonna 2020

SULKURANTA-kirja

Sulkurannan historiaa ja nykypäivää valottava 96-sivuinen kirja julkaistiin alueen 70-vuotispäivien yhteydessä elokuussa 2018. Kirjaa on myytävänä Viherlandiassa. Lisätietoa kirjasta saat täältä.

 

taista tietoa mökkiläiselle – Ajankohtaista tietoa mökkiläiselle – Ajankohtaista tietoa mökkiläiselle – Ajankohtaista tietoa mökkiläiselle – Ajankohtaista tie

Sulkuranta on Jyväskylässä, Jyväsjärven rannalla sijaitseva siirtolapuutarha. Alueella on 136 mökkiä, joista useimmat ovat kesäisin ahkerassa käytössä. Moni muuttaa aina keväisin mökilleen asumaan, mutta alue hiljenee talveksi, kun vedet pistetään poikki. Joidenkin mökkien piipuista nousee kyllä savu talvellakin, ja useimmat mökkiläiset käyvät silloin tällöin päiväseltään fiilistelemässä.

Mökit ovat omistusmökkejä ja tontit kaupungilta vuokrattuja. Vuosittain n. 5–10 mökkiä vaihtaa omistajaa. Jos olet kiinnostunut mökin hankinnasta, löydät tietoa Mökkiläiseksi?-sivulta, ja siellä saattaa olla jokin myynti-ilmoituskin.

 

 

​Mukavaa talvea kaikille! Kevätkokouksessa 21.3.2020 taas nähdään!

 

Sulkurannan siirtolapuutarhayhdistys ry

 

Puutarhanranta 5, 40520 Jyväskylä

Puheenjohtaja: Saila Remus-Heimonen

Sihteeri: Virpi Mononen

Taloudenhoitaja: Hilkka Kaipainen

 

Sivuston ylläpito: Matti Karhula ja Pauliina Kolari

Keskustelufoorumi ja kuvagalleria Sulkurannan Facebook-sivuilla (suljettu ryhmä, linkki oheisessa kuvakkeessa)

 

  • Facebook Classic

Napsauta tästä, kun haluat lähettää viestin puheenjohtajalle, sihteerille, taloudenhoitajalle tai sivuston ylläpidolle.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now